Ezt a hirdetést archiválták.

II. RITKASÁG! SZÉLSŐ SORHÁZI LAKÁS, nagy kerttel, felújított állapotban! - Budapest II. kerület, Csa

Budapest II. kerület Csatárka Csatárka csendes mellékutcája
6 éve, 4 hónapja

Hasonló hirdetések

  • ÖRÖKPANORÁMÁS, DUPLA ERKÉLYES, TERASZOS, IKERHÁZ ELADÓ!
    Budapest II. kerület, Budaliget
    MINDKÉT HÁZ EGYÜTTESEN IS MEGVÁSÁROLHATÓ! IGÉNYES, EGYEDI TERVEZÉS, KERT, TERASZ, ÖRÖKPANORÁMA! II. kerületben eladó egy ÚJONNAN, PRÉMIUM MINŐSÉGBEN épített, 3 szintes, kertkapcsolatos, TERASZOS, erkélyes, HŐSZIGETELT, duplakomfortos, riasztó és kame...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest II. kerület
    1 napja, 2 órája
    189 900 000 Ft
  • Eladó lakás, Budapest 2. ker.
    Budapest II. kerület, Fő utca
    II. ker. Vízivárosban a hamarosan megújuló Király gyógyfürdővel szemben, 1. emeleti, 2022-ben felújított 76 nm-es, világos lakás eladó. A lakás nem körfolyosóról, hanem a lépcsőházból nyílik. A lakás elosztása: tágas konyha-étkező, világos nappali, h...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest II. kerület
    1 napja, 7 órája
    99 000 000 Ft
  • Eladó lakás, Budapest 2. ker.
    Budapest II. kerület, Pasaréti út
    II. ker. Pasaréten igényesen felújított földszinti lakás...Fedezze fel ezt a lenyűgöző otthont, ahol a teljeskörű felújítás és a kényelem találkozik! Eladó egy modern, két szobás lakás, melyhez egy tágas, 20 m2-es terasz is tartozik, valamint egy fel...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest II. kerület
    1 napja, 7 órája
    84 900 000 Ft
  • Új építésű, erdőre panorámás okos otthon eladó!
    Budapest II. kerület
    CSENDES, ERDŐS KÖRNYEZET NINCS FALSZOMSZÉD PANORÁMÁS SAJÁT, INTIM KERT 419 M2 DNY-I TÁJOLÁS OKOS OTTHON AJÁNDÉK 65 M2-ES PADLÁSTÉR 1,9 M FELETTI BELMAGASSÁGGAL KÉT GENERÁCIÓSSÁ ALAKÍTHATÓ BELSŐ LIFT MEGOLDHATÓ PRÉMIUM BEÉPÍTETT ANYAGOK A II. kerület,...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest II. kerület
    1 napja, 8 órája
    497 750 000 Ft
  • Új építésű, erdőre panorámás okos otthon eladó!
    Budapest II. kerület
    CSENDES, ZÖLD ÖVEZET ÚJ ÉPÍTÉSŰ TÁRSASHÁZBAN LEGFELSŐ LAKÁS DÉLI TÁJOLÁSÚ NAGY TERASSZAL FRISS LEVEGŐ, A TERMÉSZET MELLETT HŐSZIVATTYÚS HŰTÉS-FŰTÉS OKOS OTTHON A 2. kerület patinás, csendes utcájában épülő társasház legfelső szintjén eladó egy két há...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest II. kerület
    1 napja, 8 órája
    247 500 000 Ft
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-3765655
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 5
  • Alapterület (m²): 140
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
II. CSATÁRKA csendes mellékutcájában, családi házas EXKLUZÍV KÖRNYEZETBEN ELADÓ egy 140 m²-es lakótérrel, ERKÉLLYEL és TERASSZAL is rendelkező, remek adottságú, kiváló állapotban lévő SZÉLSŐ SORHÁZI LAKÁS, hatalmas KERTTEL, GARÁZZSAL.

__________________________
BEOSZTÁSA, JELLEMZŐI:
A LAKÓSZINTEKEN található: NAPPALI + 4 lakószoba, 2 fürdőszoba, egy tágas étkezős konyha, továbbá egy - a nappaliból nyíló - nagy ERKÉLY és egy - a konyha-étkezőből megközelíthető - FEDETT TERASZ, melyről közvetlenül a SAJÁT HASZNÁLATÚ KERTBE érkezünk.

A KISZOLGÁLÓ SZINTEKEN találjuk a garázst, a kazánházat, és a jelenleg tárolóként használt helyiségeket.
Szinteltolásos kialakítása miatt igazán különleges otthon, melyben a saját bejárattal rendelkező lakószobák egymástól kellően elszeparáltak, de megvannak a kényelmes, hangulatos közös terek is a minőségi időtöltéshez.

A kert gyönyörű és nagyon jól használható, kisgyermekeseknek el sem lehet ideálisabbat képzelni. A lakásba tervezett praktikus BEÉPÍTETT SZEKRÉNYEK, a BEÉPÍTETT KONYHABÚTOR és a minőségi KONYHAGÉPEK (beépített sütő, elektromos főzőlap, páraelszívó, beépített mikrohullámú sütő, mosogatógép) a VÉTELÁR RÉSZÉT KÉPEZIK.

A lakás rengeteg extrával felszerelt (klíma, kandalló, riasztó, redőnyök, árnyékoló, távirányítós garázskapu, biztonsági kamera, videó kaputelefon).
MŰSZAKI INFORMÁCIÓ, KÖLTSÉGEK:
A ház 1987-ben épült, de a folyamatos karbantartásnak, a 2013-ban történt tetőfelújításnak és a 2016-ban történt külső szigetelésnek köszönhetően jelenleg is nagyon jó állapotú.

A lakás FELÚJÍTÁSÁRA, és a tetőtér beépítésére 2000-ben került sor. A felújítás mindenre kiterjedő volt és NAGYON JÓ ÍZLÉSSEL KIVITELEZETT. 2016-ban szerelték be a jelenlegi energiatakarékos- BAXI típusú kondenzációs kombi fali - gázkazánt, melynek köszönhetően a lakás fenntartási költségei alacsonynak mondhatók.
A sorház 4 lakásos, a lakók a közös költségben fizetik meg a víz-csatorna díját átalány formájában, de mivel minden lakásban van mérőóra, így évente a tényleges fogyasztás függvényében elszámolásra kerülnek a befizetések. Ezen felül a szemétszállítás díját tartalmazza a közös költség.
Közös költség: 9500 Ft/hó (víz-csatorna benne)

Gáz, villany: fogyasztás szerint
KÖRNYÉK, KÖZLEKEDÉS
A környék rendkívül nyugodt, csendes, a közlekedés és az infrastruktúra pedig nagyon jó.

Buszmegálló mindössze 7 perc séta távolságra található.

___________________________
Szeretettel ajánlom mindenkinek aki ebben a kategóriában gondolkodik, és nem szeretne hosszú hónapokat eltölteni az új otthona felújításával.

Rövid időn belül költözhető, remek helyen van, nem igényel felújítást és akár 3-4 gyermekkel is ideális választás!
 


Hivatkozási szám: TAJOLO-[------]

Elhelyezkedés
Budapest II. kerület

Csatárka Csatárka csendes mellékutcája

 
Elhelyezkedés
Budapest II. kerület

Csatárka Csatárka csendes mellékutcája